Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Uitvaart in Sleeuwijk

Wij denken graag met u mee over de invulling van een uitvaart in Sleeuwijk, gelegen in de gemeente Altena. Als we zo dichtbij mogelijk kern Sleeuwijk zelf blijven, dan zijn er meerdere mogelijkheden voor verschillende groepsgroottes.

 

Het Afscheidshuis van Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena

In de aula van ons afscheidshuis kan een afscheid voor een groep van maximaal 55 personen prima gehouden worden. Beeld- en geluidsinstallatie zijn up to date en worden door onszelf bediend. Naast de koffie/thee/frisdrank met koek of cake die wij zelf serveren, kunnen wij catering naar uw wens betrekken van 'n Tikkie Anders of bistro De Heerlijckheid. Beide leveren heerlijke huisgemaakte soep en fraai belegde broodjes, tapas of bittergarnituur.

Wilma van der Vliet Uitvaartzorg Authena Sleeuwijk            Afscheidshuis Authena Sleeuwijk

 

Oude kerkje van Sleeuwijk

Voor een begrafenis met groepen tot ca. 100 personen is het oude kerkje aan 't Kerkeinde in Sleeuwijk een mooie locatie. U loopt vanuit het kerkje rechtstreeks de naastgelegen begraafplaats op, onder klokgelui als u wilt. In het kerkje is een geluidsinstallatie aanwezig. Voor het presenteren van beeldmateriaal huren wij extern apparatuur in, deze is niet in het Kerkje zelf voorhanden.

Oude Kerkje Sleeuwijk            Ria Beijer Uitvaartzorg Authena Sleeuwijk

 

Bolderik en Loods K

Als u meer dan honderd aanwezigen bij de uitvaart verwacht, is de Bolderik in Sleeuwijk een prima locatie. De Bolderik beschikt over een beeld- en geluidsinstallatie. Daarnaast ligt even buiten Sleeuwijk Fort Altena, waar in de zaal Loods K grote groepen plaats kunnen nemen. Hier wordt gebruik gemaakt van extern ingehuurde apparatuur/geluidstechnici.

Bolderik Sleeuwijk             Fort Altena