Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Over Authena

Onze werkwijze

Omdat we de eerste contactmomenten zo waardevol vinden. Omdat we er zoveel van onze kennis en passie voor ons vak in kwijt kunnen. We er specifiek voor opgeleid zijn. Omdat we zo onze kwaliteit continu kunnen waarborgen. Daarom doen we de laatste verzorging zelf, met u samen als nabestaanden óf voor u.
Dit maakt ons tevens uniek tussen onze collega's in een wijde regio. Wij komen zelf, ook midden in de nacht. Overbrenging van de overledene van bijv. ziekenhuismortuarium naar huis voor de opbaring doen we ook, met onze rouwbus.

"Dan die waardevolle eerste contactmomenten met de aanwezige nabestaanden. En we zien meteen de overledene, de situatie eromheen. En horen wat mooi was, wat moeilijk was, hoe het gegaan is de laatste dagen, het moment van overlijden. Bijzondere gesprekken." Een fragment uit onze blog, voor de hele tekst klik hier.

De rest van de dagen tot aan de uitvaart zijn we er voor u. We bepalen samen met u de prioriteiten, wat moet er nu meteen gebeuren, geregeld worden, gedrukt? Waarmee kunnen we nog even wachten?
Uitvaartzorg op maat, uitvaartzorg vanuit ons hart.


Het team

Ria heeft voor haar uitvaartonderneming en het afscheidshuis een hecht team medewerkers om zich heen verzameld, allen even enthousiast en bevlogen als zijzelf is. Even voorstellen:

Elja Biezen-Morée

Henri van Gool   

Gerry van Noorloos

Wilma van der Vliet


Stagiaire Daisy van Bambost

                                                                                                                                                                      

 

Ria Beijer Uitvaartzorg Authena Sleeuwijk

Ria Beijer

is de trotse eigenaar en oprichter van Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena. Een vrouw die met passie en toewijding al jaren haar vak uitoefent. Zij is geboren in 1960 en woont met haar man in Sleeuwijk.

Bij het overlijden van haar beide ouders, die zij kort na elkaar verloor, besefte Ria hoe mooi het werk rondom een uitvaart kan zijn. Er moet veel geregeld worden, er is uiteraard verdriet en emotie, maar er kan ook ruimte voor andere gevoelens zijn: dankbaarheid, mooie herinneringen, een waardevol afscheid.

Ria heeft bewust de weg van de uitvaartwereld gekozen en een aantal opleidingen gevolgd, zoals de opleiding 'Piëteitsvolle verzorging van overledenen', de opleiding tot 'Uitvaartleider', de cursus 'Camouflagetechniek' en 'Complexe restauraties' en deelgenomen aan de training van Werkplaats Levensverhalen.