Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Uitvaartwensen boekje

Wensen rondom het afscheid

Het is voor nabestaanden enorm geruststellend als ze zeker weten het juiste type uitvaart voor hun dierbare te gaan regelen. De keuze tussen begraven en cremeren is daarbij de eerste stap. Daarom is het goed om uw persoonlijke keuze bekend te maken aan uw partner of naaste familie/vrienden. Of deze vast te leggen in een wensenboekje, dat snel vindbaar is in geval van uw overlijden. Want dat is wel belangrijk, dat uw nabestaanden weten van het bestaan van het boekje en waar u het hebt opgeborgen. Denkt u bijvoorbeeld aan opbergen bij de polis van uw uitvaartverzekering of in een mapje met een recente adressenlijst erbij.


Wensenboekje

Wij hebben een handig wensenboekje samengesteld voor u. Het helpt u stapsgewijs met het maken van een aantal keuzes en brengt u - door de verschillende keuzes - wellicht op nieuwe idee├źn rond uw uitvaartwensen.

Wilt u graag een wensenboekje van ons? Een belletje naar 06 45 59 45 77 of een email naar info@authena.nl volstaat, wij kunnen u dan een wensenboekje brengen of toesturen. U kunt het ook combineren met een vrijblijvend, informatief voorgesprek met ons. Net wat u het liefst wilt!

Wensen rondom het afscheid Uitvaartzorg Authena Sleeuwijk