Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Ruimte voor een goed afscheid begint bij ons met alle tijd te nemen om aan al uw wensen en die van de overledene aandacht te geven. Vanaf het moment dat u ons belt dat uw dierbare is overleden, bieden wij u structuur, rust en transparantie. Wij inventariseren welke vragen en wensen er bij u zijn. Niet alle zaken hoeven meteen geregeld te worden. We kiezen samen met u welke zaken prioriteit hebben en welke zaken nog even kunnen wachten. Zo creëren we rust en ruimte. Nadat uw wensen geïnventariseerd zijn, stellen wij een transparante kostenopgave voor u op zodat u niet voor onduidelijkheden achteraf komt te staan. Wij nemen gedurende deze rouwweek (en de tijd daarna) graag de tijd voor u als nabestaande(n).
Het eventuele vervoer van uw overledene naar de opbaarlocatie voeren wij zelf uit, net als de laatste verzorging - samen met u als u dat wilt of geheel door ons uitgevoerd. U bent niet gebonden aan het afscheidshuis, wij verzorgen ook een opbaring thuis of elders.

Uw wensen centraal

Wij kunnen alles voor u regelen wat er bij een uitvaart komt kijken: verzorging en opbaring van de overledene op iedere gewenste locatie, een uitvaartkist, rouwdrukwerk, een rouwadvertentie, een afscheidsdienst met een condoleance, het regelen van begraafplaats of crematorium, de rouwauto, een fotopresentatie, liturgieën, livestream uitzending, opname, bloemen, een fotograaf, dragers, live muziek, catering, wat u maar wilt.

Nam vroeger de uitvaartondernemer de regie volledig in handen, anno 2021 zien we steeds vaker dat nabestaanden (gedeeltelijk) de uitvaart regelen. Alle ruimte, maar ook de door u gewenste ondersteuning, kunnen wij u hierbij bieden. Met ons vakmanschap kunnen wij de uitvaart volledig voor u verzorgen.

Maar ook is een variant mogelijk waarbij door ons bijvoorbeeld enkel de verzorging, de koeling en het vervoer van de overledene wordt geregeld (het logistieke gedeelte) en u de volledige regie heeft over de invulling van het afscheid. En alle denkbare varianten daar tussen. Alles is bespreekbaar en meestal realiseerbaar.

Wilt u de uitvaart zo uitgebreid mogelijk of liever een intiem afscheid?

Wilt u de volledige regie houden over de invulling van het afscheid?

Voor meer prijzen en informatie kunt u ons – vrijblijvend -  bellen
op 06 45 59 45 77.