Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Nazorg

Afwikkeling financieel/administratief

Naast alle gevoelens die uw rouwproces met zich meebrengen, zult u op administratief gebied veel moeten regelen. Denkt u hierbij aan

  • bankzaken
  • het wijzigen van verzekeringen
  • het opzeggen van abonnementen

Om u hierbij de helpende hand te reiken en een steun in de rug te bieden, kunt u gebruik maken van onze nazorg.

Voor het afwikkelen van het administratieve deel bieden wij u een gebruiksvriendelijk, online platform van Nabes aan, dat de afwikkeling van een nalatenschap makkelijker maakt dan ooit. Wij kunnen een dossier voor u opstarten, vullen met de eerste basisgegevens en het uittreksel uit de overlijdensakte. Hierna ontvangt u per email een link waarmee u het dossier kunt activeren. U kunt er eerst eens in rondkijken, voordat u echt aan de slag gaat.

 

Rouwverwerking collectie boeken Begrafenisonderneming SleeuwijkRouwverwerking

Na afloop van de uitvaart komt er vaak veel op nabestaanden af, zowel op emotioneel als op praktisch gebied. U bent verdrietig om het verlies van uw geliefde en moet een weg zien te vinden zonder diegene dicht bij u. U krijgt misschien met allerlei gevoelens te maken die u niet van zichzelf herkent. U heeft behoefte aan een luisterend oor om nog eens na te praten over de uitvaart of over de overledene.

Naast diverse rouwcoaches die individuele begeleiding bieden, zijn er vaak in de regio gespreksgroepen te vinden. 

In het afscheidshuis hebben we een ruime collectie boeken over rouw voor u verzameld. Waaronder ook een aantal specifieke boeken voor kinderen en jongeren, naast werkboeken voor kleinere kinderen.