Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Actueel

Braderie!

Op zaterdag 13 juli van 10 tot 16 uur zullen wij zoals vanouds met een kraam aanwezig zijn op de jaarlijkse braderie van de Nieuwe Es in Sleeuwijk.

Tot grote verrassing van sommigen, die verbaasd kijken naar wat bij ons ‘te koop ligt’. Nou, we hebben niets te koop. Wat bieden we wel? Een korte ontmoeting, een goed gesprek, een afspraak voor een uitgebreid voorgesprek op een ander moment. Folders. Informatie. Wij vinden het fijn er weer bij te zijn. Komt u ook?

braderie Nieuwe Es Sleeuwijk uitvaartzorg Gerry van Noorloos

 

Bord is geplaatst

Ons Afscheidshuis is gevestigd in zo’n mooi - voormalig - woonhuis dat bezoekers zich bij aankomst soms afvragen of dat mooie huis écht de plek is die ze moeten hebben, ze gaan twijfelen. Om alle twijfel weg te nemen en onze gevel verder te verfraaien, hangt er sinds kort een prachtig bord:

  Authena Uitvaart Sleeuwijk Afscheidshuis Ria Beijer

 

 

Voorlichtingsavond over natuurbegraven

We kijken met veel voldoening terug op een drukbezochte, geslaagde voorlichtingsavond over natuurbegraven 4 juni jl. in het afscheidshuis. Met dank aan (vlnr) Adriaan de Jong (burgerraadslid AltenaLokaal), Karina Boeve (mede-initiatiefneemster) en Walter Kooy (voorzitter BRANA Branchevereniging voor echte natuurbegraafplaatsen in Nederland): 

natuurbegraven brana authena afscheidshuis altena sleeuwijk

authena afscheidshuis altena sleeuwijk natuurbegraven brana

natuurbegraven authena brana altenalokaal altena afscheidshuis sleeuwijk

 

Stagiaire

Sinds kort loopt Daisy van Bambost stage bij ons, wij zijn daar erg blij mee. Daisy verwoordt haar keuze voor het vak zelf als volgt:

Ik was verbaasd dat er niemand verbaasd was.
Mijn familie, mijn vriendenkring en mijn collega’s zeiden allemaal: Daisy, dit past echt bij jou. Ik wist al voor 90% dat ik dit wilde, maar zij gaven de laatste 10% die ik nog nodig had om de beslissing te nemen de uitvaartwereld in te gaan.

Mijn naam is Daisy, ik ben 35 jaar en woon in Gorinchem. Afgelopen maart heb ik de opleiding tot uitvaartverzorger succesvol afgerond en sinds april ben ik als stagiaire uitvaartverzorger bij Uitvaartzorg Authena begonnen. Ik kan wel zeggen dat ik in een warm nest terecht ben gekomen! 

Ik ben heel erg dankbaar dat ik na mijn opleiding op een plek als deze, het vak nu in de praktijk mag brengen en nog veel meer mag gaan leren. Met enthousiasme kijk ik uit naar mijn toekomst binnen de uitvaartwereld!

stage uitvaartverzorging Authena Sleeuwijk Gorinchem

 

 

4 en 5 mei

4mei dodenherdenking afscheidshuis altena sleeuwijk          5mei bevrijdingsdag authena sleeuwijk ria beijer

 

 

Open dag zaterdag 23 maart

We kijken terug op een geslaagde open dag met veel bezoek, gesprekken, rondleidingen, koffie en thee. Een impressie:

crematie begrafenis uitvaartonderneming Authena Sleeuwijk

 

Authena Uitvaart Sleeuwijk Ria Beijer  Afscheidshuis Authena Sleeuwijk Elja Biezen-Morée  Authena Uitvaartzorg Altena Gerry van Noorloos  begrafenis crematie uitvaartzorg Authena Wilma van der Vliet

 

Authena Uitvaart Sleeuwijk aula  Afscheidshuis Authena Sleeuwijk open dag  Afscheidshuis Authena Sleeuwijk Altena open dag

 

 

 

Benedenkamer heropend

't Heeft even wat tijd in beslag genomen, stucwerk, droogtijd, sauzen, droogtijd, schilderen etc maar onze benedenkamer is weer volledig in gebruik. De inrichting is deels aangepast, de muren hebben andere kleuren, nieuwe vloer erin, extra verlichting bij de fotowand. We zijn er trots op. Ook de tussenhal en onze verzorgingsruimte zijn in dezelfde stijl heringericht. Totaal nieuwe look voor de benedenverdieping!

opbaren Afscheidshuis Sleeuwijk

Altena begrafenis crematie opbaring Afscheidshuis

benedenkamer Altena Authena Uitvaartzorg

 

 

Werkzaamheden

Dit is er afgelopen week gevolgd op onze voorbereidingen…………….hakken en breken. Met dank aan Joris (Joris Allround) en Piet (P. Roubos Rietdekkers- & Onderhoudswerkzaamheden) die hard en goed gewerkt hebben en alle puin hebben opgeruimd. Op naar het verbeteren van de muren. En daarna weer opbouwen. Vloer erin, muren sauzen, schilderwerk van alle (nieuwe) houtdelen. 

Authena Uitvaart Sleeuwijk benedenkamer Martine Beijer

Authena Uitvaart Sleeuwijk benedenkamer Joris Allround

 

Authena Uitvaart Sleeuwijk benedenkamer Joris Allround

Authena Uitvaart Sleeuwijk benedenkamer Joris Allround

Authena Uitvaart Sleeuwijk benedenkamer Joris Allround  Afscheidshuis Authena Sleeuwijk benedenkamer Piet Roubos Rietdekkers- & Onderhoudswerkzaamheden Afscheidshuis Sleeuwijk

benedenkamer Afscheidshuis uitvaart Authena Sleeuwijk

 

Onze voorbereidingen zijn 31 mei afgerond, de hele onderste verdieping van het Afscheidshuis is leeg. Kaal en hol klinkt het er nu. 1 Juni begint de verbouwing, het wordt een maand afzien -  minimaal - maar dan! Op de benedenkamer ná zijn alle faciliteiten van het Afscheidshuis gewoon toegankelijk en inzetbaar. 

  Authena Uitvaart Sleeuwijk Ria Beijer Gerry van Noorloos  Afscheidshuis Authena Sleeuwijk Ria Beijer

benedenkamer Afscheidshuis uitvaart Authena Sleeuwijk

 

 

 

 

Wegwerkzaamheden....

Maandenlang is er gewerkt aan de verbetering van Zandpad en Jan Spieringweg. Weggedeeltes afgesloten, omrijden, puzzelen, zoeken, wij leken soms onbereikbaar maar waren het wel, zij het een tijdje over rijplaten. Maar de werkzaamheden zijn afgerond, we zijn weer normaal bereikbaar!

Voor uw navigatie is het, zeker bij gebruik van Google Maps, handiger om ’t Zand nummer 11 in te geven (in plaats van nummer 9, ons ‘echte’ huisnummer). U komt dan via de juiste route bij ons Afscheidshuis uit, de route die door álle verkeer mag worden genomen.

Authena Uitvaart Sleeuwijk bewegwijzering Afscheidshuis