Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Afscheidshuis

Met de 24-uurs service krijgt u een sleutel, zodat u op ieder gewenst tijdstip en zo vaak als u wilt uw overleden dierbare kunt bezoeken.

In het afscheidshuis zijn makkelijke zitjes en een beschutte tuin en er is een keuken zodat u koffie of thee kunt zetten, maar ook maaltijden kunt bereiden.

Het afscheidshuis beschikt over een zeer functioneel ingerichte ruimte voor de laatste verzorging van de overledene. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, dit samen met ons te doen of dit geheel door ons te laten uitvoeren.

Daarnaast biedt ons afscheidshuis ruimte voor een afscheidsdienst en/of condoleance.

Alle faciliteiten van het afscheidshuis zijn overigens ook te huur als u gebruik maakt van een andere uitvaartondernemer.

Bekijk de mogelijkheden

Voor kinderen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen in t Afscheidshuis
tijdens gesprekken van de volwassenen een speelhoek en voor
kinderen die verdrietig zijn, ondersteuning in de vorm van diverse
(werk)boeken:

We hebben van alles in huis voor ze in ons uitvaartcentrum.

 

 

 

 

Uw uitvaart laten begeleiden door Uitvaartzorg Authena betekent niet dat u alleen van de diensten van Afscheidshuis Authena gebruik kunt maken. Wij kunnen u ook alle faciliteiten en ondersteuning bieden die bij een thuisopbaring horen.

Wij zijn er zowel voor particulieren als voor uitvaartondernemers en voor iedereen toegankelijk. Ongeacht uw geloofsovertuiging of cultuur bent u welkom om van de zorg en diensten van Authena gebruik te maken. De kosten voor opbaring worden vaak door uw verzekeraar vergoed.

Wanneer u vragen heeft, een rondleiding wenst of de sfeer in het Afscheidshuis wilt proeven, bent u van harte welkom. Wij adviseren u hiervoor telefonisch (06-45594577) of per mail (info@authena.nl) een afspraak te maken.