Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Het eerste contact

Een aantal jaren geleden leerde mijn collega Ria hem al kennen via een voorgesprek. Nadat zijn arts een slechte diagnose had gesteld, vroeg meneer om een voorgesprek, hij wilde zijn uitvaartwensen vastleggen bij ons. Zo gezegd zo gedaan. Een prettig, open gesprek volgde, in aanwezigheid van zijn vrouw. Maar, tot ons aller verbazing, overleed zijn vrouw eerder dan hij. Ruim twee jaar geleden mocht ik haar uitvaart begeleiden. En zo leerde ik meneer kennen. Wat een bijzondere man, een markante persoonlijkheid!

Pas geleden is hij gestorven, tegen alle verwachting in zoveel jaar nĂ¡ zijn voorgesprek. En ook nu mocht ik de uitvaart regelen. We hielden het zoveel mogelijk in lijn met de uitvaart van zijn vrouw, wisten zeker dat hij dat mooi zou vinden als invulling van zijn afscheid. Van een aantal spullen in zijn huis maakte de bloemiste een bijzonder kiststuk: een koeienbel uit de Alpen, een miniatuur BMW, golfballen en een golf-beertje, dat alles met bloemen en takken op een aantal van zijn eigen golfclubs bevestigd. Al zijn passies verenigd op zijn uitvaartkist.

Maar hoe geven we toch nog meer aandacht aan BMW: zijn hele werkzame leven en ook nog daarna, stond in het teken van dit automerk. Wat als we nou een BMW als rouwauto konden inzetten? Daarvan rijden er niet veel rond in Nederland. Gelukkig konden we er snel een reserveren vanuit een naastgelegen provincie. Door een erehaag van aanwezige familieleden mocht ik voor deze speciale rouwauto uitlopen over de oprijlaan van het crematorium. Het was mooi, het was goed, om hem op deze manier de laatste eer te kunnen bewijzen.

Deze blog is tot stand gekomen met toestemming van de familie, De kracht van Bloemen uit Dussen en www.bmw-rouwauto.nl.

Persoonlijk afscheid, persoonlijk bloemwerk

speciaal rouwvervoer

Speciaal rouwvervoer