Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Een bijzonder ontroerend afscheidsmoment

We plaatsten tot nu toe nog geen foto’s of ervaringen van een uitvaart op onze website. Vandaag echter willen we, met toestemming van de betrokken familie, een aantal foto’s met toelichting laten zien van een bijzonder ontroerend afscheidsmoment op locatie, vóór de dienst in het crematorium.

Een man van 91 jaar oud is overleden. Tot zijn 90e jaar ging hij naar een boer om te helpen en de stieren te voeren. Op zijn laatste reis zijn we naar de boerderij gegaan, de stal met de stieren ingereden.

De boer en zoon met zijn vrouw liepen voor de auto uit, de familie volgde. In de stal aangekomen hebben we de deuren van de bus open gezet. Al gauw kwam een nieuwsgierig poesje kijken wat er allemaal gebeurde.

De boer had een herinneringsplekje gemaakt, kratten met oud brood die de oude man altijd voerde aan de stieren. Een kruiwagen met voer, een klomp met aardbeien, broden er bij en een riek in het voer gestoken.

We zijn uitgestapt en hebben geluisterd naar de verhalen die werden verteld door de boer, met tranen in zijn ogen, terwijl de hele familie eromheen stond en - ja dat kan - genoot van het prachtige afscheid.

Het bloemstuk op de kist, in het midden een brood, omringd door herfstbloemen en stro uit de stal. Prachtig!

Persoonlijk afscheid Uitvaartzorg Authena Sleeuwijk

Afscheid in stijl Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena

Uniek moment persoonlijk afscheid Altena

Persoonlijk afscheid UItvaartzorg Authena