Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Uitvaart in Woudrichem

Wij denken graag met u mee over de invulling van een uitvaart in Woudrichem. Bijvoorbeeld een uitvaartdienst gehouden in de hervormde Sint-Martinuskerk of vanuit de RK Johannes Nepomukkerk. Vanaf beide locaties kunnen we in stoet lopend naar de Algemene begraafplaats van Woudrichem, achter het rouwvervoer aan.

Een dorp verderop, in Giessen-Rijswijk, is 't Brabantse Land een uitstekende locatie voor zowel een afscheidsdienst en een condoleance waarbij u grote aantallen aanwezigen verwacht. Wij hebben goede ervaringen met deze locatie.

Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena verzorgt voor u een volledige uitvaart naar uw wensen. Dit kan zowel een begrafenis als een crematie zijn, ongeacht of en zo ja, waar u verzekerd bent. En zowel een thuisopbaring betreffen of een opbaring in één van onze vier rouwkamers. Met ons eigen vaste team bestaande uit Daphne, Gerry, Henri, Ria, Saskia en Wilma staan wij dag en nacht voor u klaar. Ons werkgebied omvat de gemeente Altena en strekt zich daarnaast uit tot Rotterdam, Utrecht, Gorinchem, Den Bosch, Tilburg, Breda en Dordrecht; ongeveer een straal van 60 kilometer rondom Sleeuwijk.