Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Uitvaart in Almkerk

Wij denken graag met u mee over de invulling van een uitvaart in Almkerk. Na een uitvaartdienst gehouden in de gerformeerde kerk is het ca. 13 minuten lopen naar de de begraafplaats aan de Zoetelaarssteeg; mooi om te lopen achter het rouwvervoer aan in stoet.
Zoekt u een andere locatie dan één van de Almkerkse kerken? Denkt u dan eens aan Fort Altena: het is dichtbij, heeft meerdere ruimtes voor diverse groottes gezelschappen. Wij hebben goede ervaring met uitvaartdiensten bij hen.

Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena verzorgt voor u een volledige uitvaart naar uw wensen. Dit kan zowel een begrafenis als een crematie zijn, ongeacht of en zo ja, waar u verzekerd bent. En zowel een thuisopbaring betreffen of een opbaring in één van onze vier rouwkamers. Met ons eigen vaste team bestaande uit Daphne, Gerry, Henri, Ria, Saskia en Wilma staan wij dag en nacht voor u klaar. Ons werkgebied omvat de gemeente Altena en strekt zich daarnaast uit tot Rotterdam, Utrecht, Gorinchem, Den Bosch, Tilburg, Breda en Dordrecht; ongeveer een straal van 60 kilometer rondom Sleeuwijk.