Wij zijn 24/7 bereikbaar
06-45594577

Neem contact op
info@authena.nl

Overname van Monieks Uitvaartverzorging

Overname door Authena Sleeuwijk

 

Vanaf 1 oktober 2018 heeft Monique Broekhuizen van Monieks Uitvaartverzorging haar bedrijf beëindigd en overgedragen aan Ria Beijer van  Uitvaartzorg & Afscheidshuis Authena.

In de voorafgaande maanden heeft Ria alle activiteiten waargenomen voor Monique en voor de mensen van deze regio is het fijn dat de contacten van Monieks Uitvaartverzorging in Sleeuwijkse handen blijven. Er is het wederzijdse vertrouwen dat het werk op dezelfde manier wordt voorgezet.

In 2013 begon Ria Beijer als uitvaartondernemer. In die jaren heeft ze vertrouwen en respect opgebouwd bij de inwoners van deze regio. “Ik wil de zorg voor de overledene en de familie vanaf het moment van overlijden tot de uitvaart zelf verzorgen.” Dit betekent dat de betrokkenen al deze dagen met dezelfde persoon te maken hebben. Dat schept een band, dat schept vertrouwen. Omdat je in dit beroep dag en nacht bereikbaar moet zijn is dat niet alleen te doen. Sinds een aantal jaren wordt Ria bijgestaan door Wilma van der Vliet. Deze laatste was eerder werkzaam bij Monique. Naast Ria en Wilma kan een beroep worden gedaan op Daphne van Noorloos, Gerry van Noorloos en Saskia Ruiter voor assistentie bij de laatste verzorging, overbrenging en bij een afscheidsdienst/condoleance.